В две общини на област В. Търново прекъсва тока днес

10:50, 07 яну 16 25 479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Без ток днес остават великотърновската улица „Тодор Балина“ с номер 9Б и района на мелницата в село Недан, община Павликени, съобщава бюлетинът за планови прекъсвания на територията на област Велико Търново. 

Припомняме, че авария остави на тъмно стотици домакинства във Велико Търново снощи около 17,40 часа. Повече от час екипи на енергоразпределителното дружество работиха по отстраняването на повредата. Имаше десетки сигнали от граждани и фирми.

Причината да изгасне тока бе повреда на електропровод в района на ул. „Ален мак“. Днес от 13,00 часа до 16,00 часа, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Велико Търново - ул. Тодор Балина 9Б.

Утре /петък/, в периода от 7-ми януари до 8-ми януари 2016-та от 8,30 до 17,00 часа, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на община Павликени за абонатите, захранвани от ТП №2 „Мелница” в с. Недан.

Електроразпределителното дружестшо се извинява на своите клиенти за възникналото неудобство и се надява на разбиране. Допълнителна информация можете да получите на тел: 0700 16161.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама