Близо 900 касови бележки е регистрирал търговищенец в лотарията на данъчните

11:39, 06 яну 16 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
103 хиляди касови бележки  на обща стойност над 1.3 млн. лв са регистрирани до момента в лотарията на НАП от потребителите от област Търговище. В региона има човек, който е регистрирал 856 бележки от профила си, което го нарежда на шесто място в страната.

От началото на годината най-високата стойност на регистрирана касова бележка е за 1791.25 лв.

Предстои на 10 януари да бъде дадена първата месечна награда - 40 инчов 3D телевизор, ще бъде изтеглена на 10 януари в национален ефир. Тогава ще бъде изтеглена и четвъртата седмична награда - смарт телефон с четириядрен процесор.

До момента в лотарията с касови бележки в национален мащаб са регистрирани близо 7 млн. касови бона на обща стойност 95 млн. лв.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg ие регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември миналата година. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрезмобилноприложениена НАП и чрезтелефонанаАгенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама