Плевенчани регистрираха 16 750 касови бележки за първите дни на годината в лотарията на НАП

08:13, 06 яну 16 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
16 750 касови бележки регистрираха плевенчани от началото на 2016 г. в лотарията на НАП, информират от офиса на агенцията в града. В национален мащаб броят на фискалните бонове надхвърля 450 000, а от самото начало на лотарията са регистрирани повече от 6. 7 милиона касови бележки за повече от 95 милиона лева.

Георги Георгиев от София е късметлията, който грабна третия смартфон в Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите. Късметлийската касова бележка Георги получи срещу закупен лотариен билет на стойност от 2 лв. 42-годишният столичанин спечели с фискален бон, въведена в последния работен ден на 2015 година.

Първата месечна награда - 40 инчов 3D телевизор, ще бъде изтеглена на 10 януари в национален ефир в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов". Печелившият ще грабне чисто нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри. Тогава ще бъде изтеглена и четвъртата седмична награда - смарт телефон с четириядрен процесор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама