Корман Исмаилов: ДПС е холдингова организация

08:09, 06 яну 16 / Политика 25 549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Ако Местан тепърва иска нещо да прави, трябва да се научи да ходи без охрана”. Това каза председателят на Народна партия „Свобода и достойнство” Корман Исмаилов в сутрешния блок на бТВ.

Той отбеляза, че отстрани е изглеждало, че Местан е много несвободен. Исмаилов би го попитал защо се страхува. Според него бившия лидер на ДПС няма да направи своя партия. Исмаилов допълни, че ДПС е холдингова организация.

„Един дипломат си развя коня в нашата страна”, каза той, отказвайки да спомене кого има предвид. Исмаилов допълни, че са се изсипали лъжи и клевети около раздора на ДПС, включително и по адрес на Ахмед Доган. Едни от тях са били, че са се срещали и че някой отвън им е оказал натиск. Доган никога не е излизал от ролята на лидер на ДПС, каза още Исмаилов.

„Времето най-добре изчиства лъжата, помията”, отбеляза народният представител. Според него трябва да се спазва много добра дистанция с хората от бизнеса, от медиите и дипломатическите представители.

По неговите думи Турция не се е намесвала в отношенията между Лютви Местан и Ахмед Доган след раздорната реч. Всяка държава се стреми да изнася култура и влияние, отбеляза той и допълни, че страната ни има интереси, които съвпадат с Турция за Русия и такива, които не съвпадат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама