„Враждебна“ и „Кръстова вада“ остават на сухо

07:30, 06 яну 16 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 януари, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Асен Йорданов“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Асен Йорданов“ от ул. „Емилиян Станев“ до ул. „Никола Крушкин - Чолака“ по ул. „Гатьо Шишков“ от ул. „Йосиф Брадати“ до ул. „Гатьо Шишков“ №21. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гатьо Шишков“ ъгъла с ул. „Асен Йорданов“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стара планина“ с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стара планина“ от ул. „Вършец“ до ул. „Малина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Малина“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Батареята“ кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Батареята“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Батареята“№40.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама