Областният управител Ралица Добрева организира почистване на алеите в "Кайлъка"

18:45, 05 яну 16 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Почистване на алеите в парк "Кайлъка" бе организирано днес от областния управител Ралица Добрева и председателя на общинския съвет Мартин Митев, информираха от пресцентъра на областна администрация в Плевен. Дейностите по почистване на натрупания сняг бе инспектирана лично от тях и от народния представител Владислав Николов.

"Позатоплилото се време и зимната красота на парк „Кайлъка” отново бяха привлекли доста граждани. Този път обаче тяхната разходка бе съпроводена и с приятна изненада, защото завариха работници да чистят снега по алеите и около пейките. Инициативата на областния управител Ралица Добрева, срещнала подкрепа и от председателя на Общинския съвет Мартин Митев бе положително оценена от хората особено в навечерието на Йорданов и Ивановден", се казва в съобщението до медиите.

„Парк „Кайлъка” е природното богатство на Плевен, на което жителите и гостите на града трябва да могат се радват във всеки сезон. Приемам това като своя лична кауза и както през лятото се погрижихме на хората да им е приятно да прекарват свободното си време в „Кайлъка”, така и през зимата ще направим нужното те с удоволствие да се разхождат спокойно сред снежната му красота”, каза областният управител Ралица Добрева при срещата си с хората.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама