5 автомобила горяха за ден във Варна

15:12, 05 яну 16 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
5 леки автомобила и един камион горяха във Варненско през последните 24 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията. Почти всички инциденти са предизвикани заради късо съединение, а при тях няма пострадали хора. 

Пожар е възникнал в "БМВ” в понеделник, 4 декември около 7:35 часа. Возилото се намирало на бул. "Република”. Пламъците са унищожили електрическата инсталация и предно стъкло на немската кола.  

Същия ден е подаден сигнал и за пожар в  "Ситроен”, намиращ се на пътя от Варна за к.к. "Златни пясъци“, на автобусната спирка "Евксиноград”. Пламъците са унищожили двигателят, предните гуми, преденият капак и арматурното стъкло на колата.  

На 4 януари около 11:00 часа е получен сигнал за пожар в автомобил "Ауди”, намиращ се на ул. „Кестен”. Пожарът е изпепелил купето, арматурното табло, предното стъкло, багажното отделение и задната гума на немската кола.  

Същия час е получен сигнал за пожар в "Алфа Ромео”. Колата се намирала на ул. "Петър Алипиев”. Изгорели са изолацията на предения капак и декоративният капак на двигателя на превозното средство.  

На 4 януари около 22:35 часа, е получен сигнал за пожар в  лек автомобил „БМВ”, намиращ се на бул. "Сливница”.  Пламъците са унищожили е целият автомобил.

Сигнал за пожар в камион "ДАФ” е получен днес, 5 януари около 00:05 часа. Тежкотоварният автомобил бил паркиран в промишлен завод в Девня. Причината за инцидента е техническа неизправност на нафтова печка за отопление на кабината. Изгорял е целият автомобил.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама