Спипаха пиян шофьор във Ветово 24 часа преди Нова година

13:41, 05 яну 16 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 30 декември, около 23.45 часа, във Ветово на кръстовището на ул."Сливница" и ул."Васил Априлов" служители на РУ Ветово са спрeли за проверка лек автомобил „Опел”, управляван от 36- годишен мъж от Ветово, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

При извършена проверка с техническо средство е установено, че водача управлява след употреба на алкохол. Отчетена е концентрация на алкохол в издишаните въздушни пари над 1,2 на хиляда. На лицето е съставен акт и е издаден талон за медицинско изследване. Водача е отказал да получи талона за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство. 

На 4 януари, около 15.00 часа, в Бяла на пл. "Екзарх Йосиф" при извършена проверка от служители на РУ - Бяла на лек автомобил "Мицубиши", управляван от 37- годишен мъж от с. Дряновец, е с поставени русенски регистрационни табели, за които е установено, че са издадени за лек автомобил "ВАЗ 2104", собственост на друг 44- годишен гражданин. По случая е образувано бързо полицейско производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама