Александър Колев става зам.-кмет в "Тракия", Николай Киров - в "Източен"

12:40, 05 яну 16 / Политика 25 614 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Александър Колев от местна коалиция "Здравко Димитров - да решаваме заедно" става заместник-кмет в пловдивския район "Тракия", а Николай Киров от "Съюз за Пловдив" - в "Източен", съобщи кметът на Пловдив Иван Тотев.

Колев е бивш кмет на "Южен", а Киров е пенсиониран полицай, уточни кметът. Има споразумение и с "Кауза Пловдив" за зам.-кмет в район "Северен", но градоначалникът не пожела да назове името му.

Най-голям е "напливът" за заместниккметско място в "Централен", където всички партии с изключение на БСП издигат свои кандидатури. От своя страна ГЕРБ пък искат заместник-кмет в "Южен", където кметското място бе спечелено от Борислав Инчев от ПФ. В "Западен" е предложено заместниккметско място на БСП, но социалистите са отказали да издигнат кандидатура, каза още Тотев.

"През последните няколко месеца водим преговори с различните политически групи, които подкрепят ГЕРБ и участват заедно с нас солидарно на различни нива в управлението на Община Пловдив. До края на седмицата най-вероятно ще са ясни всички имена", коментира кметът на Пловдив.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:44, 14 сеп 20

Много важно идиоти мръсни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама