Откриха умрели от студ кучета в приюта в Каменар

11:23, 05 яну 16 25 527 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две кучета са умрели от студ в приюта за безстопанствени животни в село Каменар. Това сподели в социалната мрежа Фейсбук Диана Начева.

Трима доброволци са посетили приюта в понеделник, 4 януари. Там са открили сняг в клетките, озверели от глад животни и два трупа.  "Сара намери смъртта си в студа, както и питбул, целият в белези, с кафяв кожен нашийник. Той сигурно доскоро се е биел, за да осигурява пари на стопаните си, които са допуснали да си отиде сам и ненужен в приюта“,  коментира Начева.

Тя добави, че от персонала на приюта нямало и следа. На доброволците било обяснено, че служителите не са на работните си места, тъй като пътищата не са почистени и не са успели да стигнат до там.

"Интересно как ние стигнахме? Животните бяха озверели от глад, явно не са виждали жив човек, още по-малко храна през почивните дни. А ако ние не бяхме отишли, кой щеше да ги нахрани? Кой щеше да махне безжизнените телца... Или са умишлено оставени за храна на другите кучета в клетките?! Много въпроси имаме да зададем, но нямаме сили да коментираме“, сподели още Диана Начева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама