Ремонтират приемните кабинети на болницата в Шумен

10:22, 05 яну 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кабинетите за планов прием в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) -Шумен ще бъдат преустроени и ремонтирани, за да се улесни постъпването на пациенти в лечебното заведение. Обществената поръчка е обявена в последните работни дни на миналата година, в момента тече процедурата за подаване на оферти. Стойността на поръчката е 18 000 лв. с ДДС.

Фирмите-кандидати трябва да представят списък на строителни обекти, изпълнени от тях в последните 5 години, считано от датата на подаване на офертата. Критерий за възлагане на обществената поръчка ще бъде най-ниската предложена цена.

Срокът за подаване на офертите е 8 февруари, предложенията ще бъдат отворени на следващия ден в заседателната зала на Терапевтичния блок на шуменската болница.

„Идеята е пациентите да се насочват по-лесно и кабинетите за планов прием да станат два, вместо досегашният един. Ще има хирургически и терапевтичен кабинет за приемане на болните и така ще се избегне хаосът в движението на пациентите”, коментира изпълнителният директор на МБАЛ-Шумен д-р Атанас Атанасов.

Освен това новите приемни ще бъдат преместени до главния вход на Хирургическия блок. Касата, деловодството и манипулационната също ще бъдат ремонтирани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама