Продължават обсъжданията на Бюджет 2016 в бургаските квартали и съставните селища

07:49, 05 яну 16 / Политика 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обществените обсъждания на Бюджет 2016 на община Бургас за новата година ще започнат от днес, 5 януари, напомнят от Общината. Населените места, в които ще се дебатира финансовата рамка с населението, са селата Маринка, Димчево, Твърдица и Извор. Началният час е 17.30 часа, а мястото и за четирите села е кметството в Маринка.

Публичното обсъждане на бюджета продължава утре, 6 януари, за селата Братово, Равнец и град Българово. Срещата с представители на общинската администрация ще се проведе в читалището на Българово.

В пенсионерския клуб в к-с "Изгрев" от 17.30 часа на 7 януари ще се състои общественото обсъждане на бюджета за комплекса и за кв. Сарафово.

На 8 януари в зала "Никола Станчев" жители на к-с "Меден рудник" и кв. Крайморие ще имат възможност да се запознаят с проектите, които предстоят да се реализират по места.

Последните обществени обсъждания ще са на 11 януари. За ТД "Освобождение" , ТД "Долно Езерово", кварталите Банево, Ветрен и Лозово представянето на финансовата рамка ще се състои в пенсионерския клуб до бл. 8 в к-с "Славейков", а за ТД "Зора" и ТД "Приморие" - в залата на НХК същия ден от 17.30 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама