Няма затворени пътища в Община Русе /обновена към 10:10 часа/

07:30, 05 яну 16 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Към 10:00: Отпадат ограниченията за движение на товарни МПС по път II-21 Русе -Тутракан в област Русе и по път II-23 Кубрат-Дулово в област Разград.

Възстановено е движението на МПС в областите Русе, Варна, Велико Търново, Търговище, Разград, Ямбол, Шумен, Габрово и Добрич, съобщават от АПИ. Температурата в Русе тази сутрин е -9 градуса. Очаква се максималната температура в следобедните часове да е -4 градуса, сочат прогнозите за 5 януари. 

Ограничава се движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по републиканските пътища в област Силистра и по път II-21 Русе-Тутракан в област Русе поради извършване на снегопочистване, съобщават още от АПИ.

Ограничава се движението по път II-23 Русе-Дулово в област Разград за тежкотоварни автомобили над 12 тонапоради обработка на пътната настилка.

"На територията на община Русе нямаме затворени пътища, всички населени места имат ток и вода. Към момента нямаме изходни пътища от Русе към другите направления, които да са затворени", каза Спасимир Димитров – директор дирекция „Управление при кризи” към Община Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама