Само две заявления за достъп до обществена информация са постъпили в Областната администрация в Разград през 2015 година

07:28, 05 яну 16 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През 2015 г. в Областната администрация в Разград са постъпили само две заявления по Закона за достъп до обществена информация. Това се посочва в годишния отчет, публикуван на интернет страницата на институцията.

Заявления за достъп до обществена информация през миналата година са подали едно физическо лице и неправителствена организация. От постъпилите заявления едно е подадено в писмена форма и едно по електронен път.

И физическото лице, и неправителствената организация са получили отговор в законоустановените срокове. Няма заявления, които са оставени без разглеждане.

Законът за достъп до обществена информация дава право на всеки гражданин на достъп до наличната информация, създадена и съхранявана в областната администрация в Разград, посочват от институцията. За допълнителна информация гражданите могат да се обадят на тел.: 084/616 213 всеки работен ден от 9.00 до 12.00 часа и от 12.30 до 17.30 часа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама