Пловдивчани могат да се прегледат безплатно при уролог до края на януари

07:27, 05 яну 16 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатни прегледи при уролог започват в "Медицински център-1" в Пловдив, съобщиха от лечебното заведение. Д-р Богдана Попова, специалист уролог от болница "Медлайн", от днес до края на месеца ще дава безплатни консултации за пациенти с урологични заболявания в "Медицински център-1" (бул. "Васил Априлов" 20).

Желаещите да се прегледат могат да си запишат час на телефона на регистратурата: 032/644-222. При посещенията от пациентите няма да се изисква да представят направления от личните лекари.

Консултациите са насочени към хора с бъбречно-каменна болест, към жени, страдащи от неконтролирано изпускане на урината (инконтиненция), към мъже с доброкачествени и злокачествени образувания на простатната жлеза, както и с андрологични проблеми.

Д-р Богдана Попова, която има 20-годишен стаж и специализации по ендоскопска урология и екстракорпорална литотрипсия, заяви, че целта на кампанията е в ранен стадий да се диагностицира развитието на болестите, когато все още е възможно да се проведе успешно лечение с по-щадящи методи. Тя сподели, че напоследък се забелязва тенденция към подмладяване на простатния аденом и карцином, който вече се открива и при 40-годишни мъже. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама