Факултетът по математика към ПУ "Паисий Хилендарски" стартира курсове за кандидат-студенти

21:02, 04 яну 16 25 498 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С два курса, започващи на 9 януари, Факултетът по математика и информатика стартира поредица от компютърни, специализирани и кандидатстудентски курсове, които ще се провеждат в събота и неделя, съобщиха от учебното заведение. В единия курсистите ще овладеят Информационни технологии за подготовка и обработка на текстови документи и работа с таблично представени данни, както и техники за реализиране на атрактивни презентации. В другия ще се запознаят със системите за управление на бази данни и съвременните компютърни мрежи и комуникационни принципи.

През януари Факултетът по математика и информатика стартира и кандидатстудентски курс по математика. С придобитите знания зрелостниците ще могат да се подготвят и за матура.

На 6 февруари ще започне курсът „Бизнес комуникации на английски език“, предназначен да запознае обучаемите с основите на вербалната и невербалната комуникация в света на деловите отношения.

В най-скоро време Факултетът по математика и информатика ще обяви и вечерни високотехнологични курсове по програмиране, предназначени за желаещи да се насочат към професии от ИТ бранша, допълниха още от висшето училище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама