Графикът за движение на автобуси и тролейбуси в Сливен и региона е възстановен

15:47, 04 яну 16 25 483 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
При обледяване на контактната мрежа на тролейбусния транспорт в района на Дюлева река в Сливен тази нощ е възникнал проблем за час. Линиите на градския транспорт са пренасочени за обслужване от автобуси, съобщиха от Община Сливен.

За 30 минути е бил прекъснат транспорта за автобуси с номера 201, 116 и 2 за определени интервали. Голяма част от дългите маршрути на линиите 2, 3 и 4 за Промишлена зона на града са се забавили поради това, че  времето на едно маршрутно разписание е станало два пъти по-голямо, заради бавната скорост.

От администрацията поясниха, че тези случаи са довели до тежка ситуация, която е била овладяна и е нормализирана.  Автобусите вече се движат в график.

От „Пътнически превози” обявиха, че автобусите, които нощуват в селата Крушаре и Гавраилово, са замръзнали през нощта. Заради непочистен път в района на Новите гробища са аварирали автобуси за селата Сотиря и Тополчане. На тяхно място са изпратени по-малки автобуси от градския транспорт. Общо седем автобуси от градския транспорт са били пренасочени за междуселищни линии. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама