Кметът санкционира „Титан“ и БКС заради забавено почистване на пътища

15:29, 04 яну 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Бургас няма да плати разходите на фирмите "Титан" и БКС заради забавеното почистване в някои участъци. Това е заявил кметът Димитър Николов, съобщиха от Общината. Градоначалникът е бил ядосан от проблема със снегопочистването рано сутринта днес на пътя до село Драганово, както и отсечката Изворище - Банево.

Продължава почистването на пътните артерии на територията на община Бургас. 500 тона сол и пясък са използвани до този момент за основните маршрути. Няма селища без електричество. Аварията в селата Извор и Маринка вече е отстранена, възстановява се електрозахранването в село Твърдица.

Надлез "Владимир Павлов", пешеходните улици "Александровска" и "Богориди", се обработват с химически препарати, както и пътят Бургас - Ветрен и Бургас - Сарафово.

Служители на фирма "Титан" и затворници извършват ръчно почистване около спирките и училищата. Обработват се трасетата на градския транспорт, обществените сгради, спирките и училищата.

Почистването на тротоарите, площите пред офисите и търговските обекти, е ангажимент на собствениците на общите части и имотите, припомнят от Общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама