Лютви Местан ще даде пресконференция в София

14:11, 04 яну 16 / Политика 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лютви Местан ще даде пресконференция в София. По всяка вероятност това ще се случи утре, но все още не е ясна темата, по която бившият председател на ДПС ще се изкаже, научи София Topnovini.bg.

Според информация на сайта 24rodopi.com Местан щял да направи изявление във връзка с годишнината от създаването на ДПС и ще отговаря на всички въпроси на журналистите. 

Движението за права и свободи е учредено на днешната дата през 1990 година, а на 8 януари е учредена най-силната структура на партията - тази в Кърджали. Очаква се до Местан да застанат част от идеолозите на ДПС, поясниха от екипа му.

Припомняме, че Лютви Местан бе изключен от ДПС на връх Бъдни вечер от Централния съвет на партията. Той бе свикан в "Сараите" на почетния председател на Движението Ахмед Доган. Като причина за решението бе посочена декларацията на Местан, свързана със сваления руски бомбардировач СУ-24 на турска територия. В декларацията си той разкритикува действията на Москва и посочи, че през последните месеци руската военна авиация нарушавала въздушното пространство на южната ни съседка многократно.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама