Двама шофьори търсили помощ на тел. 112 заради снега в Шуменско

10:27, 04 яну 16 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама души са потърсили съдействие заради снега снощи, съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен.

В 21.25 часа на телефон 112 звъннал мъж, който съобщил, че е закъсал с автомобила си в село Преселка. След разговор било изяснено, че мъжът е закъсал в преспа с лекия си автомобил ,в който пътувал с още един мъж и жена. Не са имали нужда от евакуация, настоявали са да отиде екип и да ги издърпа от снежната пряспа. Мъжът, който подал сигнала отправял нецензурни и обидни думи както към служителите на спешния телефон, така и към дежурния в пожарната, с когото била направена конферентна връзка за изясняване на спешността на сигнала. На място е пратен екип, който не намерил закъсал автомобил.

Около 22.05 часа е получен сигнал, че водач на товарен автомобил МАН с варненска регистрация е попаднал в затворен пътен участък. В село Хитрино е изпратен екип на пожарната, който транспортирал водачът на товарния автомобил Ж.С. в Шумен.

Три екипа на пожарната са дежурили покрай обособените паркинги за тирове след наложената забрана за пътуване на тежкотоварни автомобили. Те са били в готовност да помогнат на водачи, които са имали нужда от помощ и съдействие.

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР- Шумен са възникнали седем пътно-транспортни произшествия. Двете от тях са с ранени, другите пет са с материални щети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама