Автобус закъса в преспите на бургаския бул. „Никола Петков“

10:00, 04 яну 16 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автобус номер 211 от градския транспорт на Бургас е аварирал на спирката срещу вече бившия магазин „Пикадили“ на бул. „Никола Петков“ около 9,00 часа тази сутрин, съобщиха читатели на Topnovini.bg. Според тях причината е непочистеният от снега път. Шофьорът е направил неколкократни опити да подкара машината по нанагорнището в посока към кръговото на „Мираж“, но усилията му са се оказали неуспешни и се е наложило пътуващите да слязат от автобуса. След десетина минути мръзнене те са били взети от следващия пристигнал рейс 211.

Проверка на Topnovini.bg на място показа, че на пътното платно има натрупан сняг, който затруднява изключително много движението на автомобилите. Те са принудени да се движат с не повече от 20 км/ч. Много от тях буксуват на място, докато се измъкнат от снежния капан.

Очевидно беше, че булевардът въобще не е почистван и обработван, наоколо не се забелязваха никакви снегопочистващи машини. Мястото, където бе изградена триизмерна „зебра“, е покрито със сняг и от иновативната пешеходна пътека не се вижда нищо.

Проблем с автобус на градския транспорт е имало и снощи край жк „Меден рудник“. Отново рейс 211 е закъсал и се е наложило самите пътници да избутват превозното средство.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама