Горан Симеонов: Ахмед Доган върна ДПС в изходна позиция

08:03, 04 яну 16 / Политика 25 687 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Създаването на ДПС трябва да разглеждаме като елемент от конструкцията на прехода. Тя е създадена, за да тушира определени влияния. Лютви Местан е един агент за влияние. Постъпката му с турското посолство е показателна за това. Другият показател е протурската му политика“. Това коментира в сутрешния блок на bTV председателят на Асоциацията на разузнавачите от запаса Горан Симеонов.

Той заяви още, че действията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и освобождаването от поста на досегашния председател на партията Лютви Местан са с цел ДПС да се върне в изходни позиции.

„Доган върна ДПС на изходни позиции – така, както е замислена първоначално. На Турция не й трябва нова партия – тя си има такава. Това е партията на Касим Дал“, заяви Симеонов. Той определи Лютви Местан като „агент за влияние“, като обясни посещението на бившия лидер на ДПС в турското посолство като паническа реакция.

„Лютви Местан е агент за влияние. Той нито е обучаван, нито кой знае колко подготвен. В своите действия той реагира панически. Заради това неговите ръководители в България вместо медали, ще получат шамари“, каза Горан Симеонов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама