Община Лозница търси изпълнител за изработване на проекти за инфраструктурa

06:52, 04 яну 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Лозница обяви обществена поръчка за изработване на технически проекти за инфраструктурни обекти на територията на общината. Обявлението е публикувано на сайта на Агенцията за обществени поръчки.

Поръчката обхваща проектиране във фаза технически проект на: Обект 1: „Рехабилитация на общински пътища в община Лозница”; Обект 2: „Рехабилитация на водопроводи в населени места от община Лозница“; Обект 3: „Реконструкция на водопроводната мрежа на с. Синя вода, община Лозница“ – с обща дължина 12 000 м, във връзка с предстоящо кандидатстване на община Лозница по Европейски програми за програмен периода 2014 – 2020 г. и други източници на финансиране.

Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от Изпълнителя, са посочени в указанията към документацията за участие и техническата спецификация.

Поръчката е свързана с проект и/или програма, финансирана от фондове на ЕС по "Програма за развитие на селските райони", програмен период 2014 – 2020 г. Прогнозната й стойност е 139 650 лева без ДДС.

Обществената поръчка ще се финансира със собствени бюджетни средства на община Лозница за 2016 г., както и средства, предоставени на местната управа от бюджета на програми, финансирани от ЕС или друго финансиране.

Желаещите да участват в процедурата могат да подават документи до 20 януари. Офертите ще бъдат отворени на 21 януари от 10 часа в заседателната зала на общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама