Нормален е трафикът по автомагистралите и основните пътища в страната

23:18, 03 яну 16 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В късния следобед трафикът към София бе нормален. На влизане в София служители на Пътна полиция бяха разпределени на всички възлови кръстовища, на всички светофари имаше възможност за ръчно регулиране, за да може потокът от автомобили по най-бързия начин да мине през дадения участък, съобщиха от МВР.

Интензивно бе движенето по Е-79 в района на Благоевград, създадена беше организация при необходимост автопатрули да регулират движението.

Най-много сняг има в Монтана и Видин, като пътищата се почистват и опесъчават. Проходът Троян-Кърнаре е затворен за движение поради снегонавявания. Поради заледяване е спряно движението на пътя София – Плевен, след Радомирци.

Осигурен бе оптимален режим на работа на служителите от ГД „Гранична полиция“ на ГКПП за максимално облекчаване на пропускателния режим. На българо–сръбска граница движението се нормализира, на българо-македонска граница – трафикът е слаб. Интензивен трафик имаше на българо–гръцката и турската граница. На ГКПП – Калотина беше интензивен трафикът от товарни автомобили за излизане от страната, а на румънската – интензивен на изход от товарни автомобили.

От Пътна полиция припомнят на шофьорите да се движат със съобразена с пътната обстановка скорост и да не предприемат рисково изпреварване.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама