Осем души пострадаха в две ПТП-та край Веселиново

15:52, 03 яну 16 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Осем души пострадаха в два пътни инцидента в рамките на два часа по пътя Шумен- Бургас, в района на село Веселиново, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Първият инцидент е възникнал малко преди 13.30 часа на разклона за Смядово. Ударили са се два насрещно движещи се автомобила - Опел "Зафира" с шуменска регистрация и "Мерцедес" с хасковска.

 

В МБАЛ- Шумен са откарани общо петима души- двама, които са пътували в мерцедеса и трима от опела. Няма сериозно пострадали по първоначална информация, преглеждат се в болничното заведение.

 

Малко по-късно до Райковец е възникнал друг пътен инцидент. Ударили са се насрещно движещ се ван с ямболска регистрация и лек автомобил Рено с добричка. Откарани са трима души в шуменската болница, между които и две деца, които по предварителни данни  са пътували в реното. След първоначално извършения преглед данни за сериозни наранявания няма.

И в момента екипи на Пътна полиция са на място и работят.

 

Движението не е затруднено, няма задръствания в пътните участъци. Движението се регулира от полицейски екипи.

 

От полицията призовават водачите да шофират внимателно и да спазват ограниченията за скорост. Да не тръгват с неподготвени автомобили за зимни условия. Още няколко сигнала за ПТП са постъпили в дежурната част на Областната дирекция на МВР- Шумен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама