Кола се подпали на ул. “Съединение” в Шумен в последния ден на 2015 г.

11:44, 03 яну 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лек автомобил “Алфа Ромео” се запалил на 31 декември на ул. “Съединение” в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигналът е подаден в 14.06 часа в Пожарната служба. На място е изпратен екип огнеборци. Унищожен е двигателя и предната част на автомобила.

След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в купето.За гасенето му са използвани 1000 литра вода. Най-вероятната причина за възникване на пожара е късо съединение в електрическата инсталация.

В новогодишната нощ огнеборци са потушили пожар в стопански двор в село Трем и не са допуснали разпространението му върху сграда със 250 овце. Сигналът е подаден в 21.14 часа на 31 декември.

Унищожени са фургон, 150 квадратни метра покривна конструкция на навес и 100 броя бали със слама. Най-вероятно пожарът е възникнал от оставена без надзор печка на твърдо гориво.

Пластмасов контейнер се е запалил на 1 януари следобед около 16 часа в района на автогара Шумен. Най-вероятната причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 150 литра вода. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама