Четирима с крадени дърва залови великотърновската полиция

11:08, 03 яну 16 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима извършители на кражба на дърва са спипаха униформени в рамките на специализирана операция по линия „Противодействие на престъпленията против собствеността” през последните дни на изминалата година, съобщава Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

На 28-ми декември миналата година  полицаи спират в град  Полски  Тръмбеш каруца, управлявана от мъж с инициали С. В. на 42 години от село  Раданово, който превозва един кубичен метър дърва, общинска собственост. 

Отново на на 28-ми декември 2015 година  в еленските села Палици, Константин и Майско са установени съответно превозвачи на дърва с инициали Х. С. на 35 години от село  Градец, А. П. на 41 години от село Константин и С. Я. на 67 години от село Майско.

Лицата превозват по половин кубичен метър дърва, без поставена контролна горска марка и надлежно разрешително за превоз. 

В Районното управление на полицията в Полски  Тръмбеш и Районното управление в Елена са заведени преписки, материалите,  по които са подготвени за доклад на компетентните прокуратури, информират още от великотърновската полиция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама