Черно море играе три контроли във Варна

14:24, 02 яну 16 / Спорт 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Черно море ще изиграе три контролни срещи по време на зимната си подготовка във Варна. Първата тренировка на тима за 2016 година е насрочена за 6 януари, като ден по-рано ще футболистите ще започнат да минават медицински прегледи.

Първият съперник на Черно море в контролите ще е тимът на Созопол. "Моряците“ ще премерят сили с втородивизионния тим на 23 януари (събота) от 14:00 часа на стадион "Младост“.

На 27 януари (сряда) варненци приемат Добруджа от 14:30 часа, като все още се уточнява теренът, на който ще се проведе срещата. Вариантите са "Тича“ и "Младост“.

Последната проверка на Черно море от подготвителния период за първия месец от 2016 година ще е срещу Поморие. Двубоят е на 30 януари (събота), като по предварителна договорка мачът ще е на стадион "Младост“. Ако обаче метеорологичните условия не позволяват спарингът да се играе във Варна, ще се проведе на изкуствения терен в Поморие.

Както е известно, Черно море ще участва и на турнира "Балчик Къп“ 6-и до 16 февруари, където ще изиграе най-малко още 4 срещи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама