Спадът на цените на горивата е Събитие №1 на Варна според читателите на Topnovini.bg

17:17, 01 яну 16 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Падането на цените на горивата, коледният банкет на МВР и прокуратурата и абсурдният вид на велоалеите са най-значимите събития във Варна и областта за изминалата година. Това показват резултатите от анкетата на Topnovini.bg-Варна за регионално събитие на 2015-а година.

Цели 25% от участвалите в допитването са посочили именно спада на цените на горивата като най-важното събитие. На практика с отварянето на една бензиностанция през октомври бизнесменът Веселин Марешки разби картелния монопол на пазара на горивата и принуди конкуренцията също да свали цените, от което спечелиха крайните потребители.

Второто място в класацията читателите на Topnovini.bg отреждат за коледния банкет на МВР и прокуратурата, за който са гласували 10% от участниците в анкетата.

Във вечерните часове на 11 декември три варненски медии нахлуха в ресторант "Камелия” и доказаха, че разделение на властите в града няма, което може да бъде много опасно за всички европейски граждани, не само за "арогантните” журналисти. Съвместният репортаж на "Афера”, "Бг Снайпер” и "Топ новини Варна” придоби национална популярност, след като бе излъчен в предаването "Господари на ефира”.

На трето място читателите класират абсурдния вид на варненските велоалеи, които също се сдобиха с национална и дори със световна слава. За нелепите велотрасета, в изграждането на които са инвестирани цели 5 млн. лева, са гласували 9% от участниците в анкетата.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама