Мъртво пиян ученик прекара Нова година във варненската токсикология

12:59, 01 яну 16 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъртво пиян 14-годишен варненски ученик е приет в Клиниката по токсикология към Военноморска болница малко след настъпването на Новата година. Детето получило отравяне след поглъщане на неустановено до момента количество алкохол.

Лекарите от нощното дежурство направили всичко възможно, за да спасят тийнейджъра и малко преди обяд пациентът напуснал лечебното заведение в компанията на своите родители.

Майката и бащата на момчето нямали представа колко питиета е изгълтал наследникът им, а резултатите от лабораторните анализи все още не са готови, стана ясно от ръководителя на отделението доц. Снежа Златева.

Компания на пияния младеж в токсикологията му правил бездомник, който бил поставен на системи заради злоупотреба с алкохол. Мъжът се лекувал за сметка на държавата, тъй като още при приема му се разбрало, че няма платени здравни осигуровки.

"И в двата случая не се касае за фалшив концентрат, а за обикновено препиване“, допълниха лекарите.

Все още не е изписан 35-годишният мъж, който попадна в здравното заведение малко преди празниците заради алкохолна интоксикация. Неговият организъм все още се чисти от отровните вещества. 

С тежка алергия от лекарства е постъпила варненка, но в момента състоянието й е стабилизирано, увериха от Военноморска болница.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама