Музикалната сезнация Свет Радославов с концерт в Слънчев бряг

10:05, 15 авг 18 / Култура 25 1127 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Светлин Радославов- Свет е определян от медиите като музикална и интернет сензация. И ако често подобен род суперлативи са изкуствени и преувеличени, то в неговия случай са самата истина. Българинът буквално взривява социалните мрежи със своите модернистични и авангардни електро хип-хоп изпълнения на цигулка.

Преди около година и половина той разплака стотици хиляди българи по целия свят със своето изпълнение на националния химн. Звездата на Свет изгрява, когато получава покана да участва в реалити формата „Америка търси талант”. Там скандалният радио водещ Хауръд Стърн, който е в журито, му казва: "Ти си най-добрият цигулар, който някога съм чувал." Младият музикант стига до Лас Вегас, след което започва да прави самостоятелни турнета из цяла Америка и предизвиква фурор.

Днес може да се похвали, че е бил на една сцена с Kanye West, Jamie Foxx и Phillip Phillips, а талантът му е забелязан от световни звезди от ранга на Бионсе. Светлин Радославов е чест и желан гост-изпълнител в най-луксозните и известни клубове по цял свят – Nikki Beach, Toy room, Hard Rock Cafe, DROM и много други. Ангажиментите му се планирани за година напред, а партитата с негови участия са просто феноменални.

Първата му изява в България от 2 години насам ще бъде този петък (17 август) в Bedroom beach.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама