Любо Киров изнася концерт в Бургас

11:30, 15 авг 18 / Любопитно 25 1445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бургас е следващата спирка от лятното национално турне на Любо Киров „Както преди“. Концертът, на който изпълнителят ще представи парчетата от едноименния нов албум, както и някои от най-големите си хитове, издавани през последните 16 години, ще се състои на 15 август от 20:30 ч. в Летния театър. На сцената с Любо Киров ще бъдат и съавторите на албума „Както преди“ – Маестро Живко Петров (клавиши) и Ангел Дюлгеров (китара), както и Александър Обретенов (D2, бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).

„Изключително съм развълнуван, че ще имам възможност да застана отново пред публиката в Бургас, която винаги ме зарежда с много позитивна енергия. Щастлив съм, че музиката, която правя, докосва и вълнува! Направихме неща в този албум, които ме накараха да се чувствам като 20-годишен младеж и затова го кръстихме „Както преди“. Това не означава стари песни, изпълнени наново, а представя младежкия ентусиазъм, с който работихме всички. Минаха доста години, в които се доказа, че ако някой обича да прави нещата честно, така, както смята за правилно, той ще остане във времето!“, споделя Любо Киров.

„Още от теб“, „Ти можеш“, „Всички пътища водят към теб“ и „Целият живот си ти“ са само част от новите хитове на изпълнителя, на които публиката ще има възможност да се наслади по време на концерта. Албумът „Както преди“ е създаден само за 4 дни, съвместно с маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Освен, че е изпял всички вокали и беквокали, Любо Киров е записал и барабаните, които ще бъдат изсвирени пред феновете от Калин Вельов.

След концерта си в Бургас, Любо Киров ще продължи своето турне във Варна на 16 август, Русе на 4 септември и във Велико Търново на 5 септември. Билети са ограничен брой, но все още могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM, както и на касите на Операта в Бургас, Летния театър във Варна, Арена Русе и Туристическия информационен център във Велико Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама