Намериха тялото на изчезналата в Поморие полска туристка

14:15, 22 юли 18 25 699 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тялото на 41-годишната полска туристка Александра Фулара е намерено при поредно претърсване на гористи местности в района на Поморие в събота сутринта. Чужденката изчезна в началото на юли.

Трупът, в напреднал стадий на разлагане, е открит в местността „Крутирия”, разположена между хотелите „Блу Бей Палас” и „Галерия”. Жената се е самообесила. 

От полицията в морския град заявяват, че описанието на тялото и връхните дрехи отговаряли на данните за издирваната полска туристка.

Извършен е оглед на местопроизшествието в присъствието на съдебен лекар, като по първоначални данни няма следи от
насилствена смърт. Тялото е откарано за аутопсия в „Съдебна медицина” към УМБАЛ-Бургас. За случая е уведомена Бургаска окръжна прокуратура. 

41-годишната полска туристка пристигнала у нас със съпруга си и двете им деца. Семейството се настанило в хотел, който се намира в гориста местност в началото на Поморие, навътре от главния път. На 1 юли вечерта полякинята напуснала хотелската стая на първия етаж, минавайки най-вероятно през терасата, тъй като излизането й от сградата не е запечатано на охранителните камери.

Според неофициални данни, във въпросната нощ децата на полякинята, които били малки, спели, а мъжът й не усетил кога е излязла. След като не се върнала цяла нощ, съпругът подал сигнал в полицията. Започнало издирване, проверени са десетки хотели и къщи за гости. Водолази на няколко пъти претърсвали плажовете в Поморие заради съмнения, че чужденката е влязла в морето и се е удавила.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама