Борците-охранители от Слънчев бряг нападали и жени, и деца (СНИМКИ)

14:40, 13 юли 18 25 826 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тримата борци, задържани за среднощни грабежи в Слънчев бряг, са нападали и жени и деца.

Това става ясно от информация на полицията, според която братята Мариян /22 г/ и Даниел /20 г./ Ганеви от Сливен и 19-годишният Николай Б. от пловдивското село Бенковски, се разследват за четири грабежа. Престъпните деяния на тримата обаче вероятно са повече и тепърва ще бъдат присъединени към материалите, които вече са предадени в районната прокуратура в Несебър.

Уличните грабежи са осъществени от 2 до 8 юли, а пострадалите са чужденци, сред които млада жена и две момчета на 9 и 15 г.

През деня тримата борци работели като охранители на паркинги в курорта, но вечер нападали подпийнали летовници. Задържани са след спецакция на криминалисти от Несебър и столичната дирекция на полицията, след като са прегледани десетки видеозаписи, обходени са различни маршрути в морския курорт.

Районна прокуратура – Несебър внесе в съда искане за налагане на мярка „Задържане под стража“ спрямо трите момчета, обвинени за това, че в условията на продължавано престъпление,  на 08.07.2018 г. в к.к. „Слънчев бряг“, на алея  от страната на х-л „Барсело“, пред портите към басейна, отнели множество чужди движими вещи от владението на двама немски граждани, с намерение  противозаконно да ги присвоят,  като използвали физическа сила и заплаха спрямо тях.

Те се обвинени и за това, че  на алея между хотел „Виктория Палас“ и „Палас“, отнели множество чужди движими вещи от двама британски поданици, с намерение противозаконно да ги присвоят, като употребили сила и заплашване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама