101 бири награда ще отнесе един от посетителите в Beer Fest в Бургас

17:30, 13 юли 18 / Любопитно 25 622 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започнаха големите изненади „101 Beer Fest” Бургас.

В последния ден – 21 юли в 20.00ч. ще бъде изтеглен щастливецът, който ще си тръгне от фестивала с пълен багажник с бира. Как ще стане това? Всеки посетител, при посещението си на Фестивала, заплаща входен билет от 5.00 лв., с който получава 2 талона за дегустация на избрана от него бира и анкетна карта, която трябва да попълни и пусне в специално подготвена урна. Лица под 18 години нямат право да участват в анкетата. На 21 юли в присъствието на комисия съставена от представители на участниците, организаторите и журналист ще бъде изтеглена  анкетна карта с името на печелившия посетител, който ще може да получи наградата си на момента и да и се „набирва” с приятна компания. 101 бири срещу 5.00 лв., плюс 2 дегустации, плюс концерт на „Обратен ефект” на 20 юли от 19.00ч. 

Другата изненада е така наречения VIP билет и всеки, който го закупи получава с него достъп за трите дни на Фестивала, рекламна брандирана чаша от Фестивала, рекламна тениска и 6 талона за дегустация. Поредната изненада идва от Полша – 12 вида крафт бира.

Посетителите ще имат възможността да си закупят на място брандирани чаша или тишърдка с логото на Фестивала, както и неограничени количества бира от представените марки. За целта в зала 4 ще има оформен магазин.

Всички участници имат готовност  за бизнес предложения от заинтересованите от развлекателния и търговския бранш. 

Очаквайте изненади и от участниците във Фестивала. Много от тях са се подготвили с неустоими ценови предложения и награди. В хранителната зона, която ще бъде разположена в градината на Флората, всеки любител на вкусната скара ще може да „ подложи” стабилно за да опита и още една, и още една и още една студена бира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама