• Снимки: Facebook

Дванадесети ден полицаи издирват под дърво и камък изчезналата Александра Фулара от Полша. Тя пристигнала за почивка у нас в края на юни заедно със съпруга си е две невръстни дечица. Настани ли се в хотелски комплекс в Поморие.

Семейството наело стая а 1-я етаж, поведението им с нищо не подсказвало, че между тях има някакви проблеми. Привечр на 30 юни 41-годишната Александра тихомълком се изнизала от апартамента. Според съпруга й, тя е добре подговена физически /бел. р. тренирала карате/ и най-вероятно е излязла през прозореца. Думите му се потвърждават и от персонала на хотела. Камерите на рецепцията не са засекли движението й. Според разследващите,  съпругът ще се окаже прав в твърденията си, че съпругата му е избягала през прозореца.

Бащата Вартоломей вече е върнал рожбите си в Полша и преди няколко дни, отново е кацнал на бургаското лтище в очакване на новини за мистериозно изчезнала си съпруга. Последният му разпит в полицията е бил вчера. В издирването са се включили дори водолази, тъй като се предполага, че жената е излязла да поплува  в морето. Възможно е вълнението да я е отнесло.  

Водолази на няколко пъти са претърсили плажа около хотела и съседни заливчета, но не са открили тяло. Криминалисти пък са преровили сантиметър по сантиметър близката гориста местност, но не се натъкнали на никакви улики. Изчезналата Александра е добре подготвена физиески, тъй като била треньор по карате.

Няма и данни полякинята да е била прихваната от някоя от охранителните камери в района. Не е изключено тя да е прескочила пред терасата на хотелската стая, а след това да се е покатерила по оградата на хотела, ако е имала намерение да извърши нещо конкретно и тайно, допускат разследващи.

ОДМВР - Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на полска туристка Александра Барбара Фулара да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР!

Описание : жена на видима възраст 40-45год., пълно телосложение, височина около 160 – 162 см., чуплива светло-кестенява коса, бяло лице, с кафяви очи. Има татуировка на гърба от дясната страна на плешката : клекнала жена със свити колене с големи криле и около нея няколко пеперуди, една от които е голяма. По време на изчезването Александра Фулара е била облечена с къса рокля на бели и сини цветя на черен фон, дълга до коленете.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно