Предполага се, че полякинята, изчезнала в Поморие, е избягала през прозореца

16:15, 12 юли 18 25 724 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дванадесети ден полицаи издирват под дърво и камък изчезналата Александра Фулара от Полша. Тя пристигнала за почивка у нас в края на юни заедно със съпруга си е две невръстни дечица. Настани ли се в хотелски комплекс в Поморие.

Семейството наело стая а 1-я етаж, поведението им с нищо не подсказвало, че между тях има някакви проблеми. Привечр на 30 юни 41-годишната Александра тихомълком се изнизала от апартамента. Според съпруга й, тя е добре подговена физически /бел. р. тренирала карате/ и най-вероятно е излязла през прозореца. Думите му се потвърждават и от персонала на хотела. Камерите на рецепцията не са засекли движението й. Според разследващите,  съпругът ще се окаже прав в твърденията си, че съпругата му е избягала през прозореца.

Бащата Вартоломей вече е върнал рожбите си в Полша и преди няколко дни, отново е кацнал на бургаското лтище в очакване на новини за мистериозно изчезнала си съпруга. Последният му разпит в полицията е бил вчера. В издирването са се включили дори водолази, тъй като се предполага, че жената е излязла да поплува  в морето. Възможно е вълнението да я е отнесло.  

Водолази на няколко пъти са претърсили плажа около хотела и съседни заливчета, но не са открили тяло. Криминалисти пък са преровили сантиметър по сантиметър близката гориста местност, но не се натъкнали на никакви улики. Изчезналата Александра е добре подготвена физиески, тъй като била треньор по карате.

Няма и данни полякинята да е била прихваната от някоя от охранителните камери в района. Не е изключено тя да е прескочила пред терасата на хотелската стая, а след това да се е покатерила по оградата на хотела, ако е имала намерение да извърши нещо конкретно и тайно, допускат разследващи.

ОДМВР - Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на полска туристка Александра Барбара Фулара да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР!

Описание : жена на видима възраст 40-45год., пълно телосложение, височина около 160 – 162 см., чуплива светло-кестенява коса, бяло лице, с кафяви очи. Има татуировка на гърба от дясната страна на плешката : клекнала жена със свити колене с големи криле и около нея няколко пеперуди, една от които е голяма. По време на изчезването Александра Фулара е била облечена с къса рокля на бели и сини цветя на черен фон, дълга до коленете.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама