15 момичета се състезават за Кралица на Бургас

09:00, 15 юли 18 25 854 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Под мощните звуци на каба гайда и дефиле в тоалети с етномотиви стартира осмото издание на конкурса ''Кралица на Бургас'', в което 15 красиви дами ще се състезават за короната. Те са на възраст са между 16 и 22 години. Повечето от момичета са възпитанички на езикови гимназии в града.

Талантливата фолклорна изпълнителка от Бургас Стела Никова ще постави началото на конкурса. Претендентките за короната ще посрещнат публиката облечени в народни носии, представени по модерен и съвременен начин от дизайнерката Елена Христова. Това е само част от пищната и богата програма, която тази година ще зарадва жители и гости на морския град по време на конкурса ''Кралица на Бургас 2018''. Той ще се проведе в летния театър на Бургас на 15 юли /неделя/ от 20.30 часа. Входът е свободен за всички, които имат желание да станат част от конкурса.

Основен партньор на конкурса Кралица на Бургас 2018 г. е модния италиански бранд Cristian of Roma. Специално за бургаската публика Cristian of Roma ще представят уникално за страната ни мултимедийно шоу, презентирано за първи път по време на провеждане на фестивала style- Седмица на модата в Милано.  

Италианският филмовият продуцент Джанфранко Пиерантони влиза в журито на така очаквания морски конкурс за красота „Кралица на Бургас 2018“. Редом до него застава и заслужено признатият за несравним в работата си дизайнер Стоян Радичев, с чиито рокли ще дефилират претендентките за короната. Още един мъж, ценител на женската красота, ще е сред журито в конкурса и това е председателят на Комисията по спорт към ОбС – Бургас Калчо Белов.

На сцената на летния театър в Бургас в ролята на водещ ще се превъплати обичаният български актьор от сериалът Столичани в повече- Руслан Мъйнов. Сред гост-изпълнителите на конкурса е и бургаската хаус-изпълнителка Нелита, която ще презентира новото си парче "Can’t hide".

Организаторите на конкурса обещават още много приятни музикални и шеговити изненади по време на конкурса ''Кралица на Бургас 2018г. ''.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама