Слагат валидатори и в маршрутките в Бургас

14:25, 20 юни 18 25 558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От 25-ти юни 2018 г. системата за валидиране с електронни карти ще заработи и в микробусите, обслужващи линии 9 и 9а. На същата дата се преустановява продажбата на всички хартиени абонаментни карти, като клиентите с предварително закупени такива, ще могат да ги ползват до изтичане на срока им.

По този начин системата за електронно таксуване ще обхване всички линии на градския транспорт.

В изпълнение на приетия от Общински съвет тарифен план, от 26.06.2018 г. – вторник, цената на хартиения билет за еднократно пътуване, закупен на борда на превозното средство вече ще бъде 1.50 лв.

Промяна на цените на електронните продукти няма да има.

Желаещите могат да закупят електронна карта от касовите салони на Транспортна къща, Автогари ''Юг'' и ''Запад'', Терминал Меден рудник.

Всички ползвани пътувания чрез електронни карти са ''времеви'', т.е. в рамките на 45 минути пътник може да се прехвърли на друго превозно средство и да се валидира, без това да се отчете като ново пътуване. Това важи както за електронните билети, така и за абонаментите на правоимащите граждани.

За допълнителни въпроси и консултации, свързани с възможностите на електронната система за таксуване и цените на превозните документи може да се обадите на телефони 056/831422, 0882455155 или да посетите сайта на Дружеството www.burgasbus.info.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама