Благотворителен базар и концерт за малкия Цвети в Бургас

09:40, 20 юни 18 25 566 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цветомир Чалъков на 28 юни ще навърши 6 годинки. Той се бори със страшна болест и семейството му има нужда от финансова помощ. Преди месец е станала ясна диагнозата му - „невробластом” или тумор в надбъбречна жлеза. Детето е оперирано по спешност и са проведени съпътстващи терапии.

Благодарение на бързите действия на най-близките, както и на адекватната медицинска помощ, Цвети се подобрява, но лечението трябва незабавно да продължи. Детето има нужда от неотложна, скъпоструваща медицинска помощ.

50 000 евро са необходими за няколко поредни курса химиотерапия и още 50 000 долара - за транспалантиране на стволови клетки. Тези пари са непосилни за родителите на детето.

От 16,00 часа, пред Летния театър в Бургас ще бъде организиран благотворителен базар, средствата от които ще отидат за лечението на малкия Цветомир, съобщава БНР.

Част от предметите, които ще се предлагат на базара, са изработени от децата в ДГ„Брезичка“, други са дарения от хора с добри сърца от цялата страна.

От 19,30 ч., в Летния театър ще има и благотворителен концерт. В него ще участват Тони Димитрова, Виктор Калев, Лазар Налбантов, Преслава Минасян, танцова формация „Петлите“, деца от детските градини „Брезичка“, „Звездичка“, „Ханс Кристиян Андерсен“, „Вълшебство“, „Радост“ и др.

Всеки, който желае да помогне за лечението на Цвети, може да го направи на следната дарителска сметка:

Цветомир Красимиров Чалъков
IBAN BG60RZBB91551009366733 BIC/SWIFT RZBBBGSF
Райфайзенбанк България
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама