Социалните взеха 3-годишния син на убитата Ивета

15:25, 18 юни 18 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

3-годишното дете на пребитата до смърт в Айтос Ивета Тинева е с наложена мярка за закрила от социалните служби в Айтос, съобщи вестник “24 часа”.

"Не можем да съобщим къде е детето, но то е добре. Спокойно е, храни се, не изглежда травмирано", обясниха от дирекция "Социално подпомагане" в града.

От там уточниха, че в момента тече процедура за уведомяване на близки и роднини, както на убитата Ивета, така и на бащата на детенцето Теньо Енчев, който беше задържан за побоя.

"Изпратили сме писма до роднини, които не живеят на територията на нашата община. Разговаряли сме и с близките на бащата, към които детето е привързано.Търси се най-добрият вариант за момченцето. Едва ли ще се стигне до настаняване в приемно семейство", коментираха още социалните.

Най-вероятно във вторник или в сряда ще бъде внесено искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" за Енчев.

Срещу него е повдигнато обвинение за умишлено убийство, за което законът предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама