Търсят учители по информационни технологии за новата гимназия в Бургас

11:00, 20 май 18 25 601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-новата гимназия в Бургас пусна обява за учители по информационни и комуникационни технологии. От тях ще се изисква да внедряват нови технологии в образователния процес, да разработват материали и помагала като наръчници, онлайн представяния и демонстрации, да планират и провеждат допълнителни обучения на учениците по програмиране и комуникационни технологии и др.

Задължителните документи, които кандидатите следва да представят са - диплома за завършено висше образование и придобита квалификация „Учител“, заявление за заемане на длъжността до Директора на гимназията, професионална автобиография, трудова книжка, мотивационно писмо, учителско портфолио, документ за владеене на поне един от езиците за програмиране - C, C#, Java, Java Script и HTML, CSS, да познават облачните услуги на Microsoft и GOOGLE и декларация за съгласие за обработка на лични данни по образец, съобщи БНР.

Предимство на кандидатите ще носят владеене на английски език на ниво В2, С1 или С2 от Общата европейска езикова рамка, опит като преподавател по информационни технологии, компютърни науки и други дигитални технологии, опит в разработването на учебни материали, документ за поне една от технологиите C#, Java, HTML, CSS и др. основни езици за програмиране, опит в използване на локална мрежа, участие в национални и международни проекти и програми.

Гимназията предлага на кандидатите работа чрез използване на иновативни подходи в обучението, работно място в модерно обзаведени и технологично оборудвани кабинети, добро заплащане и поощрения за работа с дигитален учебник и онлайн учебно съдържание, подготовка и проверка на изпитни материали, възможности  за участие в обучения на учители в страната и в чужбина. Преподавателите, които ще бъдат назначени на работа ще могат да ползват още ученическия автобус и ученическия стол на училището.

За работа могат да кандидатстват и хора, които не са от Бургас, стига да отговарят на останалите условия. За тях високотехнологичната гимназия ще осигури апартаменти за преподаватели в ученическото общежитие.

Кандидатстването ще се осъществява изцяло по електронен път на сайта на гимназията. Подаването на документите ще се извършва в срок от 16.05.2018 г. до 16.06.2018 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама