Фирма за домоуправителна дейност обвинява в насилие възрастна жена от Бургас

14:30, 03 апр 18 25 1602 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Възрастна жена е обвинена в насилие заради това, че е поискала прозрачност и пълна отчетност от фирма, предлагаща професионална домоуправителска дейност. Фирмата е била наета в един от входовете на блок 43 в "Изгрев". Според Мима Георгиева избирането им от входа е било нелегитимно, съобщава БНР.

"Не ни предложиха нито договор да го видим да го прочетем. Не ни предложиха ценоразпис какви услуги ще ни дадат да ползваме, дали сме съгласни на тези цени. Аз им казах: "Как ще работим с вас, като нямаме данни за фирмата ви?", обяснява Георгиева.

След тази среща, в която е изисквала документи на фирмата, възрастната жена се сдобила с обвинение в полицията за обида и нападение на две служителки.

Според възрастната жена, "професионалните домоуправители" са свързани със Светлана Белчева - управител на топлинния счетоводител „Белчевстрой“. Затова не се изненадва, че няколко месеца след този скандал получава в сметката си 4 кубика топла вода повече, които са начислени служебно. Това е топлата ѝ вода за цяла година.

Бившата счетоводителка обяснява, че сметките на входа главоломно скачат след наемането на "професионалните домоуправители". Преди тях, не са плащали повече от 7 лв за ток на входа. Сега през януари сметката била близо 25 лв, през февруари – 37 лв, през март 73 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама