Четирима мъже са задържани при спецакция в Бургас

12:00, 23 мар 18 25 498 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

При специализирана полицейска операция, проведена на територията на Бургас, са задържани четирима мъже. Двама от тях - А.К./24 г./ и М.М./42г./ са с криминални регистрации в полицията и М.М./38г./ и 27 – годишният Ю.А., и четиримата от Бургас. М.М. В акцията са участвали служители на Четвърто РУ и Специализирани полицейски сили при ОДМВР-Бургас.

В дома на 24-годишния мъж са намерени топче с бяло кристалообразно вещество - метамфетамин, наргиле с жълто-кафеникава тревна маса - марихуана, вещи с неустановен произход и пневматичен пистолет. 

От жилището на 38-годишния мъж са иззети електронни везни, стъклени колби, прекурсори /киселина и червен фосфор/, около 4 гр. бяло кристалообразно вещество, реагиращо на полевия наркотест на метамфетамин, топче суха тревна маса - канабис, множество вещи с неустановен произход, както и три газови пистолета. 

Установено е, че два от пистолетите са без документи. На мъжете е наложена полицейска мярка за 24 часа, по случаите са образувани бързи полицейски производства. Работата продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама