Мъж почина, блъснат от кола в Айтос

13:50, 07 мар 18 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

38-годишен мъж е починал, след като е бил блъснат от автомобил в Айтос, съобщиха от Областната дирекция на МВР, предаде "Дарик". Инцидентът е станал около 1.10 ч. тази нощ на улица „Хаджи Димитър“ в Айтос.
 
Автомобил „Фолксваген Шаран“ с бургаска регистрация блъснал движещия се в дясното пътно платно пешеходец. 38-годишният мъж от Айтос малко по-късно починал в Центъра за спешна медицинска помощ в града. 

След инцидента автомобилът напуснал местопроизшествието, като е издирен допълнително и открит от полицейските служители на паркинг в близост до сградата на Центъра за спешна медицинска помощ в Айтос.
 
Установено е, че с автомобила се придвижвали двама мъже от Айтос. 44-годишен мъж е тестван с дрегер за употреба на алкохол и той отчел 1,79 промила, взета е и кръвна проба за химичен анализ, 37-годишен мъж отказал да бъде изпробван с дрегер за алкохол, но му е взета кръвна проба за химичен анализ.
 
Към момента не е констатирано кой от двамата мъже шофирал автомобила. Задържани са за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама