Разкриха още три банкови сметки на бургаския "Спас", лъгал, че е красива жена

15:28, 07 фев 18 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Още три банкови сметки на бургаския "Спас" са открили разследващите, стана ясно в съда днес, където се гледа мярката за неотклонение на 38-годишния Милен Стойчев.

Титуляр на две от сметките била бабата на Милен - Марийка Василева, а на третата - Мария Райкова. Тя продала на Милен по интернет своя дебитна карта с пин код срещу сумата от 100 лв., съобщи "24 часа".

При обиск в дома на Стойчев, в който живее с баба си, са открити четири флашки с банкови сметки и лаптоп, от който бургазлията създавал фалшиви женски профили. Чрез единия от тях се представял за красивата Мария Василева, която уж бедствала без пари и документи в Гърция.

Според прокуратурата измамените от бургаския Спас са близо 100 души, дали общо над 100 000 лв. Засега обаче обвинения са повдигнати само за четири случая на измами, при които четирима души са ощетени с близо 2000 лв.

"Съжалявам много. Искам да докажа на обществеността, че съм достоен човек и това, което се случва, не е присъщо за мен. Съжалявам, бях изкушен. Съществото на моето деяние не е с умишлена цел набавяне на средства. Целта беше страница за българи в чужбина и за по-добра България. Затова направих женски профил, за да привлека повече хора", опита да се оправдае пред съда обвиняемият.

38-годишният мъж бе арестуван през ноември, м.г. и от тогава е в Следствения арест.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама