Брутално отношение в детска градина в Бургас (ВИДЕО)

10:47, 01 фев 18 25 572 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Скандал избухна в детска градина „Брезичка“ в бургаския квартал "Славейков" след като възмутени родители разкриха за брутално отношение на възпитателките към техните деца от група „Мики Маус“, съобщават от e-burgas.com. Главни действащи лица са госпожите Милена Петрова и Светла Иванова. 

Едната от тях вече е уволнена, предстои същото да се случи и с другата.

"Пълна трагедия си. Тъпунгер. Малоумен. Лигльовци". Това са само част от епитите, с които г-жа Милена Иванова се обръща към децата. Всичко това е съпротовено от много крясъци, шамари и дърпане за косите. 

Сцените на издевателства, заснети от родителите, са разпространени из социалните мрежи. От видео, заснето от скрита камера, се вижда как двете жени крещят на петгодишните деца, блъскат ги и използват цинизми в разговорите си с тях.

Директорът на детска градина „Брезичка“ Събка Недева научила за издевателствата от видеото, след като се завърнала от тридневен отпуск. Тя обяви, че е потресена и шокирана от видяното, а едната учителка е уволнена още тази сутрин.

"Ще имаме педагогически съвет да обсъдим това недопустимо поведение. Довечера ще имаме родителска среща, за да успокоя родителите и да освободя и другата учителка", обясни тя. И допълни че е "шокирана" от случилото се. "Много съм изненадана от случая и ще взема драстични мерки", заяви Недева.

Освен оставките на двете възпитателки, родителите поискаха по-сурови наказания за тях.

Според коментари на родители децата им са били подложени на постоянен тормоз и случаят не е инцидентен. Те често се прибирали вкъщи със синини и се страхували да се върнат в детската градина на следващия ден. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама