Три случая с канабис за един ден в Бургас

11:26, 24 окт 17 25 664 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера служители от Първо Районно управление - Бургас извършили претърсване на къща, разположена на бургаската улица «Пробуда», обитавана от криминално проявения С.П., 50 годишен, като намерили и иззели суха тревна маса с тегло около 50 грама, реагирала при направения полеви наркотест на канабис. В гардероб в къщата е открит плик със суха тревна маса / канабис/ с тегло около 150 грама, а на таванско помещение  в момент на сушени са намерени и иззети множество стръкове канабис с общо тегло около 2 кг. В два плика са открити и сумите от 16 200 лева и 5 160 евро. В квартира, наета от С.П. и разположена на бургаската улица «Д-р Нидер» са намерени и и иззети три плика с канабис с общо тегло около 600 грама, както и две електронни везни. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Отново вчера, около 12.15 ч. в района до бл. 4 на бургаската ул. «Гладстон» в к-с «Братя Миладинови», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Форд Ескорт», с пазарджишка регистрация, управляван от 25 годишния Д.Д. от Русе, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Д.Д. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Трети случай с марихуана бележи работния ден на органите на реда в Бургас. Около 12.20 ч. в района на училище «Димчо Дебелянов» в к-с «Славейков», служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка на 17 годишния С.Д. от Бургас, като намерили и иззели плик с марихуана. С.Д. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама