Още деца обвиниха директора от Ново Паничарево в блудство

12:54, 04 окт 17 25 548 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вероятно прокуратурата в Бургас ще повдигне нови обвинения срещу директора на училището в село Ново Паничарево, след като той вече бе обвинен в блудство от 14-годишна ученичка. За предишни прояви на директора с друго дете твърдели и негови колеги, съобщиха от Нова телевизия.

"Става въпрос за разпити на едно дете и двама учители от училището, единият от които вече не е учител в училището. Детето потвърждава, че спрямо него е имало такива действия от страна на директора в по-ранен период. Учителите са потвърдили, че им е било известно за случаи, свързани с директора. Различни деца по различно време са им споделили какво се е случило в училището”, съобщи наблюдаващият прокурор Христо Колев. 

Според него учителите не са съобщили, защото са били пряко зависими от директора. Разследващите са научили от свидетели, че Христо Радев е викал децата в кабинета си и там ги е целувал и опипвал.

"Това е било неприятно за тях и те първоначално не са споделяли с никого. Имаме данни за случай от последната година, както и за случай от преди 5 години. Не сме приключили със събирането на доказателства. Продължаваме с разпитите на деца", обясни прокурор Христо Колев. 

Директорът от своя страна твърди, че всичко е скалъпено от няколко ромски семейства за отмъщение. Отхвърля и твърденията на другото дете. 

Това, което тя е казала, аз твърдя, че е пълна лъжа, че въобще не се е случвало. Значи всеки може да говори каквото си иска. Тези ученички явно им е платено и казах защо им е вендетата - моята цялостна дейност. Тук съм от 25 години. Ако нещо такова съм вършил, то едва сега ли ще започна да го върша на 58 години”, заяви Радев пред медията.

Прокуратурата продължава с разпитите, основно заради показанията на другите учители. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама