Масово правене на лицеви опори се състоя пред Община Бургас

19:32, 30 юни 17 25 691 Шрифт:
Автор:

Масово правене на лицеви опори се състоя днес пред Община Бургас. На призива на организаторите във фейсбук се отзоваха около 30 души. Точно в 18,00 ч. в продължение на 3 минути те направиха серия от може би най-популярното физическо упражнение у нас – кой колкото успя да издържи.

Автор на инициативата е Лазар Радков, треньор по фитнес в София. А организатор в Бургас е плевенчанинът Стелиян Игнатов, който от няколко години живее в морския град.

Целта е да се мотивират българите да тренират всеки ден в продължение на месец. Но не става въпрос за тежки тренировки, а за леки физически упражнения, които да ни накарат да се чувстваме добре в кожата си. Това може да са разходки сред природата, целенасочено дишане, някакъв вид релаксация.

„Идеята е да се накарат хората да се движат повече и да обърнат внимание на себе си. Защото когато човек се чувства добре физически, той е по-мотивиран да постига мечтите си“, сподели Стелиян. Той самият е функционален треньор и всяка неделя сутрин организира безплатни тренировки в Морската градина, на които е поканен да се включи всеки желаещ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама