Арестуваха 18-годишен, обирал жилища в Поморие

11:00, 30 юни 17 25 502 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицаи са задържали за срок от 24 часа криминално проявения С. К. на 18 години от Поморие. Младежът е извършител на три домови кражби, осъществени по аналогичен начин – чрез срязване на противокомарна мрежа и проникване през прозореца на жилищата в тъмната част от денонощието, докато обитателите се намират в тях.

На 15 юни за времето от 03.30 ч. до 08.30 ч. крадецът проникнал в квартира, наета от 31-годишния Б. П. от Монтана, разположена на поморийската улица „Хан Аспарух”, като откраднал лични документи и сумата от 40 лв.

На 23-и същия месец от частен дом, разположен на улица „Екзарх Йосиф“, обитавана от 70-годишна поморийка, С. К. отнел две дамски чанти, съдържащи мобилен телефон и сумата от 1335 лева.

На 28-и злосторникът нахлул в дома на 57-годишна поморийка на улица „Оборище“, като отмъкнал телевизор.

В процеса на работа по документиране на цялостната престъпна дейност на извършителя са извършени множество процесуално-следствени действия, сред които разпит пред съдия и следствен експеримент. Голяма част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама